18

16 Nisan 2016 Cumartesi günü Terme Ticaret Borsası ev sahipliğinde İzgören Akademi Eğitmenlerinden Salih ÖZGÜR’ün moderatörlüğünde “Müzakere ve İkna Becerileri” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Terme Ticaret Borsası 2016 Eğitim Planı dahilinde düzenlenen eğitime, Samsun İl ve İlçeleri Oda ve Borsa personelleri katılım gösterdi.

Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre KIZIL; “Kurumlarımızda 5 yıldızlı hizmet anlayışının ön plana çıktığı günümüz şartlarında etkili müzakere ve ikna kabiliyetinin tüm çalışanlarda aranan bir özellik olduğunu ve sürdürülebilir hizmet kalitesi açısından önem arz ettiğini” vurguladı. Kurumlarımızın hizmet kalitesini arttırabilmek adına, Samsun İli Oda ve Borsaları arasında, personel eğitimi konusundaki işbirliğinin günden güne artan bir ivme kazandığını belirten Kızıl, eğitime katılım gösteren tüm Oda ve Borsa çalışanlarına teşekkür etti.

        Terme Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen eğitime  Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman KARABÜK, Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet ALİYAZICI, Bafra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Bayram TOSUN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin SÜRÜL, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Arif ALTUN, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma MALKOÇ AVCI,  Samsun Ticaret Borsası, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Terme Ticaret ve Sanayi Odası ile Terme Ticaret Borsası personelleri katıldı.

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2125
resim