01

1 Eylül 2016 tarihinde Medicana International Samsun Hastanesi ile Terme Ticaret Borsası arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı. 

Protokol törenine Terme Ticaret Borsası'nı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Osman KULAÇ ve Meclis Üyesi Hüseyin BACACI ile  Medicana International Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama  Müdürü  Sezgin Kaçak katıldı.

Her iki taraf arasında yapılan protokol gereği; Terme Ticaret Borsası üyeleri  ve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri Karadeniz Bölgesinin en büyük hastane yatırımlarından olan Medicana International Samsun Hastanesi’nin sunmuş olduğu ayrıcalıklı  ve kapsamlı sağlık hizmetinden yararlanacak.

Yapılan protokolle ilgili olarak   düşüncelerini dile getiren Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Osman KULAÇ; "Borsamız üyesi meslektaşlarımız ile bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireylerini kapsayacak bu hizmet ayrıcalığının, taraflara fayda getireceğini umuyoruz" dedi. Terme Ticaret Borsası Meclis Üyesi Hüseyin BACACI "Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürecinde bu protokol ve işbirliğinin, herkese hayırlı olmasını diliyoruz.’’ diye belirtti.

Yapılan protokol kapsamında bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak; "Medicana International Samsun Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi bizleri onurlandırıyor. Bu gün Medicana International Samsun Hastanesi; Medicana Sağlık Grubunun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısı konumundadır. Sunmuş olduğumuz dahili ve cerrahi branşlardaki sağlık sağlık hizmetleri yanında özellikli bölümlerden Onkoloji Merkezimiz, Tüp Bebek Merkezimiz, Romatoloji, Endokrinoloji bölümümüz, tam teşekküllü Fizik Tedavi Hizmetlerimiz   ile de Samsun ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktayız. Dahili ve cerrahi branşlarımızda hizmet veren uzman hekim kadromuz ve her geçen gün genişleyen gerek uzman gerekse akademik kadromuzla kaliteli sağlık hizmetimizi ekonomik koşullarla geniş kitlelere ulaştırma amaç ve arzusundayız.

Bu vesileyle ;  Terme Ticaret Borsası  Yönetim  Kuruluna ve üyelerine hastanemizin  uluslararası standartlarda sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanabilecekleri bu protokolün  hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemiz açısından değerli olduğuna yürekten inandığım bu yatırımın yaptığımız sağlık anlaşmaları ile geniş kitlelere ulaştığını da görüyoruz ve bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve gururlandırıyor.’’ diye belirtti.

 

 

Okunma Sayısı: 2069
resim