23

Terme Ticaret Borsası'nın 2016 yılı üye eğitimi planı dahilinde 22 Kasım 2016 Salı günü akşam Borsa Hizmet Binası toplantı salonunda "Satış ve Pazarlama Stratejileri" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. İzgören Akademi Eğitmenlerinden Ece ÜVEY tarafından verilen eğitime Terme Ticaret Borsası üyeleri ve personelleri katıldı.

Terme Ticaret Borsası tarafından 2015 yılı sonunda uygulanan Üye Memnuniyet Anketleri neticesinde üyelerden gelen eğitim talepleri değerlendirilerek en fazla talep edilen Pazarlama Teknikleri konusu göz önünde bulundurularak ve "Satış ve Pazarlama Stratejileri" konulu eğitim semineri plana dahil edildi.

İzgören Akademi Eğitmenlerinden Ece ÜVEY'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimde üyelerimize değişen dünyada trend haline gelen satış ve pazarlama teknikleri anlatıldı. Oldukça verimli geçen eğitim sonunda Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre KIZIL tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti ve üyelerin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilecek eğitimlerin devam edeceğini dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 1682
resim