27

Terme Ticaret Borsası, TOBB Akreditasyon Sisteminin gereklilikleri olan temel yeterlilik ve temel hizmet standartları ve kalitesinin belirlendiği akreditasyon denetimlerini başarı ile tamamlayarak akredite borsa olmaya hak kazandı.

24 Şubat 2016 Cuma günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ ve TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımı ile düzenlenen 12. Dönem Oda ve Borsalar Akreditasyon Sertifika Töreninde başarısını belgeleyen Terme Ticaret Borsası 5 yıldızlı oda ve borsalar arasındaki yerini aldı.

Söz konusu sertifika törenine Terme Ticaret Borsası'nı temsilen Meclis Başkanı Bülent Berk,  Meclis Başkan Yardımcısı Yalçın Kuyu, Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vahdettin Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özdemir, Meclis Üyesi Turkay Tomrukçu, Meclis Üyesi Mustafa Alemdar, Meclis Üyesi Ender Düzgün, Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumlusu Emre KIZIL ile Muhasebe Memuru ve KYS Temsiclisi Cihan GÜVEN katıldılar.

Sertifika töreni sonrası açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon; "Bu başarılı süreçte payı ve emeği olan Borsamız üyelerine, Meclise ve Yönetim Kurulumuza ayrıca personelimize çok teşekkür ediyorum" dedi ve Borsamızın kazanmış olduğu bu deneyim sayesinde ileride çıtayı sürekli yükseltme gayreti içinde olunacağını ve sistemin devamlılığı konusunda çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

 

 

Okunma Sayısı: 1815
resim