1-7 Mart Muhasebe Haftası Kutlamaları kapsamında 5 Mart 2013 tarihinde Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul KAYAR ve beraberindeki heyet Borsamızı ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk TRABZON ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet EKMEKÇİ tarafından karşılanan misafirlerimiz, öncelikle Borsamız Toplantı Salonunda Terme'de faaliyet gösteren Mali Müşavirlerin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyaretin sonunda Başkan Kayar'a yöresel ürünlerimizden oluşan bir paket hediye edildi. Başkan Trabzon; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm misafirlere teşekkürlerini sundu.