1 Ağustos 2014 Cuma günü Terme Belediye Başkanı Şenol KUL ve Belediye meclisi üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı temsilcileri ile birlikte borsamızı ziyeret ettiler. Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk TRABZON ve Borsa Meclisi tarafından karşılanan ziyaretçiler ile birlikte Borsamız Toplantı Salonunda ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri konuları ele alındı. Belediye Başkannı Şenol KUL, ilçemizin mevcut sorunlarına çözüm ararken bütün kamu ve sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Trabzon ise Terme Ticaret Borsası olarak her zaman Terme Belediyesi'nin yanında olunacağını ve üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu belirtti.