13

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, ikinci ilçe toplantısını Terme Ticaret Borsası ev sahipliğinde Terme’de gerçekleştirdi. Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener AYLA başkanlığında bir araya gelen kurul, toplantı öncesi bir dizi ziyaretlerde de bulundu.

Ziyaret kapsamında Terme Kaymakamı İlyas GÜN ve Terme Belediye Başkanı Şenol KUL'u makamlarında ziyaret eden kurul ardından Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet EKMEKÇİ ile görüştü. Genç Girişimcilerin bir sonraki durağı ise Terme Ticaret Borsası oldu. 

Burada kurul üyelerini Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon, Meclis Başkanı Bülent Berk ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon, Türkiye’nin nitelikli genç girişimcilere her zaman ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Bugünün genç girişimcileri olan sizler, yarının yöneticileri olacaksınız. Sizlere yeni çalışma döneminizde başarılar diliyorum. Genç, dinamik bir yapıya sahipsiniz. Pırıl pırıl genç girişimciler olarak sizlerin Samsunumuz adına önemli çalışmalar yapacağınıza yürekten inanıyorum” diye düşüncelerini belirtti. 

 

Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ardından ise, Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon ile birlikte, Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent Berk’e ait tavuk çiftliğini ziyaret etti. Ziyaretlerini tamamlayan Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi son olarak, Terme Ticaret Borsası’nda olağan toplantısını gerçekleştirerek, gündem maddelerini görüşüp karara bağladı. Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla, misafirperverliklerinden dolayı Terme Ticaret Borsası yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederken, Borsamız üyesi ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Mustafa ÇELEBİ tüm kurul üyelerine Terme Pirinci hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2953
resim