11.Dönem Akredite olacak oda ve borsalar arasında yer alan Terme Ticaret Borsası'nda Akreditasyon Geliştirme Ziyareti toplantısı yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Sema KAYNAK, Türk Loydu Vakfı'ndan Müjgan ÇETİN ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman KARABÜK'ün katıldığı toplantının sabah yapılan ilk bölümüne Yönetim Kurulu Başkanı Haluk TRABZON, Meclis Başkan Yardımcısı Yalçın KUYU, Meclis Katip Üyesi Hüseyin BACACI, Yönetim Kurulu Üyesi Osman KULAÇ, Genç Girişimciler Kurulu Temsilcimiz Mustafa ÇELEBİ ve Terme Ticaret Borsası Personeli katıldı. Başkanımız Haluk TRABZON açılış konuşmasında; Üyelerimizin ve üreticilerimizin Borsamız için çok önemli olduğunu, onlara daha kaliteli hizmet verebilmek için her türlü fedakarlığı yapacağımızı, akredite olma yolunda da gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Oldukça verimli gerçekleşen toplantıda, Borsamız 5 yıldızlı hizmet noktası olma yolunda önemli bir adımı daha geride bırakmış oldu.