05

Borsamızın hizmetlerini verimli hale getirmek ve çağdaş borsacılık anlayışına uygun yönetim düzenlemelerini sağlamak için geliştirilmiş olan TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sisteminin gerekliliklerinden biri olan “Stratejik Plan” hazırlık çalışmaları çerçevesinde 5 Ağustos 2015 Çarşamba günü Terme Ticaret Borsası Hizmet binasında TOBB ETÜ SEM Danışmanlarından Prof. Dr. Ünsal SIĞRI moderatörlüğünde Paydaş Toplantısı düzenlenmiştir.

Paydaş toplantısında Terme Ticaret Borsası'nın 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik planının oluşturulmasında ilçemizdeki kamu ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra doğrudan veya dolaylı olarak birlikte çalıştığımız pek çok kurumun düşünce ve önerilerinin alınıp analiz edilmesi hedeflenmiştir.

Toplantıya Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin SAKA, Gıda,Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Tuncay DEMİR, İlçe Milli Eğitim Şefi Sevcan ÇİFTÇİ, OMÜ Terme MYO Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Behice Yavuz ERDOĞAN ve Dış Ticaret Bölümü Öğr. Gör. Murat YAVUZ, İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi Memuru Samet DEMİRDEN, Terme Esnaf Odası Başkanı Barış AKTEPE, Terme Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Sekreteri Yavuz ÖZYURT, Terme Ziraat Odası Genel Sekreteri Mehmet AKSÜT, Halkbank Terme Şubesi KOBİ Yetkilisi Fazıl YILMAZ, Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa ÇELEBİ, MG İnşaat Ltd. Şti. Sahibi Mustafa GÜLER, Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent BERK, Borsa Meclis Üyeleri Yalçın KUYU, Osman KULAÇ ve Yaşar AYYILDIZ, Samsun TSO Akreditasyon Sorumlusu Esma DENİZ, Samsun TB Labaratuvar Müdürü Faruk ÜNYELİ, Fatsa TB Genel Sekreteri Osman CARLI, Terme TSO Genel Sekreteri Fatma Malkoç AVCI, Basın Mensupları Filiz KARADAĞ ve Nazan ŞENTEPE, Terme Ticaret Borsası Personeli Emre KIZIL, Ahmet Yüksel KARA, Cihan GÜVEN ve Fatih ÖZDEN katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2836
resim