11

Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon Terme İş Bankası Şube Müdürü Mustafa BİBEROĞLU ile birlikte Kozluk Belediye Başkanı Şenol KUL’u makamında ziyaret ederek Beldede bir dizi incelemelerde bulundu. 

 


Yakın zamanda yapılan tek aday olarak girdiği seçimle güven tazeleyen Haluk Trabzon’a Başkan KUL Belediyenin yapısı, yapılan çalışmaları, yatırımları ve öncelikli yapılması gereken projeleri hakkında bilgi sundu. Başkan KUL ve Trabzon çalışmaları devam eden Kozluk Belediyesi Kent Meydanı ,yol , kanalizasyon, Taş duvar çalışmaları, Akçay Mahallesi meydan düzenleme çalışmaları, OMV Kozluk Anadolu Öğretmen Lisesi arsasında ve yapılması planlanan hoby bahçeleri ve ekolojik yaşam merkezi alanlarında incelemelerde bulundu.

 
Kendisini ve Beldesini ziyaretinden duyduğu mutluluğunu dile getiren Başkan KUL “Sayın Trabzon’un Geçtiğimiz hafta yapılan seçimle 5. kez Tekrar Terme Ticaret Borsası Başkanlığına seçilmesi doğru işler yapıldığının göstergesidir. Ziyaret vesilesi ile Beldemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme ve yerinde görüş alışverişinde bulunma imkanımız oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan KUL’a çalışmalarında başarı dileyen ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Trabzon “Başkanın Kozluk ta yaptığı çalışmalar uzun yıllara hitap edecek şekilde planmış ve tamamlanması halinde Kozluk’un ticaret hayatına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
 
KAYNAK : Terme Vizyon Gazetesi
Okunma Sayısı: 3901