TOBB, Samsun TSO, Samsun TB işbirliği ile Akreditasyon sürecindeki 11. Dönem olan Oda ve Borsalar için, “Denetim Öncesi Bilgilendirme Eğitimi” verildi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen, “Denetim Öncesi Bilgilendirme Eğitimi”ne Kasım-Aralık aylarında Akreditasyon Denetimi geçirecek olan Gümüşhane, Karabük, Sinop, Boyabat, Sorgun, Suluova,Turhal ve Terme Ticaret Sanayi Odaları ile, Erzincan, Sivas, Sungurlu, Terme, Yerköy ve Zile Ticaret Borsaları’ndan üst düzey yöneticiler ve akreditasyon temsilcileri katıldı.

İki gün boyunca süren eğitimlerde, TOBB tarafından hazırlanan Akreditasyon kılavuzunun tüm maddeleri üzerinden tek tek geçilirken, ilgili maddelerde Oda ve Borsalardan beklentiler dile getirildi. Verilen iyi uygulama örnekleriyle de katılımcılara yol haritası çizildi. Daha sonra ise, Samsun TSO Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı Burak Şekercioğlu, Samsun TSO Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanarak uygulanmakta olan, “Akreditasyon Yazılımları” hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Eğitim sonrasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, denetimlerde başarılar diledi.Eğitime Borsamız adına Genel Sekreter Emre KIZIL ve Memur Fatih ÖZDEN katıldı.

Okunma Sayısı: 2026