21

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin koordinatörlüğünde Terme Ticaret Borsası aracılığı ile 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere 600 adet kırtasiye yardım paketi Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tertiplediği organizasyon ile dağıtılmaya başlandı.  

 

İlçemiz Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulunda gerçekleştirilen teslim törenine Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer ERSOY, Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma ARPACI, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Salih YALÇINKAYA, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ali ÖZMEN, Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Osman KULAÇ ve Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre KIZIL katıldı. 

 

Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı için 600 adet kırtasiye yardım paketi, Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Osman KULAÇ tarafından Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. Kulaç "Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız, maddi imkansızlıklarından dolayı maalesef eğitim ve öğretim hayatlarında çok ciddi sıkıntılarla karşılaşıyorlar, Terme Ticaret Borsası olarak, çocuklarımıza gereken desteği sunabilmek amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteği ile bu faaliyetimizi her yıl sürdürüyoruz dedi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Kulaç, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2790
resim