12

12 Kasım 2015 Perşembe günü 13:00-15:00 saatleri arasında,Terme Ticaret Borsası ev sahipliğinde, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Terme İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Terme'de faaliyet gösteren Pirinç Fabrikalarının temsilcilerinin katılımıyla "Pirinç Tebliği" hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

Sözkonusu toplantıya Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir GÜVEN, Gıda ve Yem Şubesi Müdürü Semra GÜLTEN, Gıda ve Yem Şubesi Mühendisi Ayhan GÖKTAŞ, Terme Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Tuncay DEMİR, Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent BERK ve ilçede faaliyet gösteren pirinç fabrikalarının temsilcileri katıldı.

 

Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Mühendisi Ayhan GÖKTAŞ, Türk Gıda Kodeksi Pirinç Tebliği hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Toplantıya katılan Pirinç Fabrikaları temsilcilerinin tebliğdeki maddelerden düzenlenmesini istedikleri yerlerle ilgili hususlar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına iletilmek üzere Samsun İl Müdürü Kadir Güven ve Samsun İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Semra Gülten tarafından not alındı.

 

Tarım İl Müdürü Kadir GÜVEN ev sahipliği için Terme Ticaret Borsası'na teşekkür ederek, sektörde faaliyet gösteren firmaların talepleri ve yönledirmelerinin kendileri için önem arzettiğini ve bu doğrultuda ilgili tebliğ için Bakanlığa değişiklik talebinde bulunacaklarını bildirdi. Toplantının sonunda İl ve İlçe Müdürlüğü yetkilileri firma temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

 

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2443
resim