Entries for 'termetb'

19
RAPUNZEL ORGANİK'TEN BAŞKAN TRABZON'A ZİYARET..!
Alman Rapunzel firmasından gelen kafile Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk TRABZON’u Ziyaret Etti…!     İlçemizde başlatılan organik fındık ta...

[Devamını oku...]

07
Nice Bayramlara..!
 Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımız ile kutlar, tüm insanlık alemine esenlikler getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederiz..!
02
TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU güven tazeledi...

 TOBB’un 69’uncu Genel Kurulu’nda M. Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB Başkanlığına yeniden seçildi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 69. Genel Kurul'da, Hisarcıklıoğlu, toplam 1734 delegenin imzasıyla aday gösterildi. Tek aday olarak seçimlere giren Hisarcıklıoğlu, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.

[Devamını oku...]

01
7 - TARIM İŞÇİLERİNİN ÜCRETLERİ BELİRLENDİ !!!

Samsun ili Terme İlçesinde 2013 yılı fındık hasatında ve diğer mevsimlik işlerde çalışacak işçilere ödenecek asgari ücretin belirlenmesi için Kaymakam Fahri Meral´in başkanlığında Ziraat Odası toplantı Salonunda komisyon toplandı.

[Devamını oku...]

22
YÖNETİM KURULUMUZ BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU'NU ZİYARET ETTİ..!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda borsa seçimleri devam ederken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçimlerini tamamlayan oda ve borsa yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ediyor.

[Devamını oku...]

17
AKP SAMSUN MİLLETVEKİLİ TÜLAY BAKIR BORSAMIZI ZİYARET ETTİ..!
Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Sayın Tülay BAKIR ve beraberindeki heyet ile birlikte 16 Temmuz 2013 Salı günü Borsamıza ziyarette bulundu.

[Devamını oku...]

Sayfa 42 / 44İlk   Geri   35  36  37  38  39  40  41  [42]  43  44  İleri   Son