Entries for 'termetb'

27
YÖNETİM KURULUMUZ SAMSUN VALİSİ SAYIN HÜSEYİN AKSOY'U ZİYARET ETTİ..!
Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, 27.06.2013 Perşembe günü saat 11.00'de Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk TRABZON, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet EKMEKÇİ ve beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

[Devamını oku...]

27
27/06/2013 tarihinde Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk TRABZON, Meclis Başkanı Bülent BERK , Meclis Üyeleri Vahdettin YAVUZ ve Mustafa ÖZDEMİR Kaymakamımız Fahri MERAL’e makamında iade-i ziyarette bulundular. Terme ekonomisinin sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu toplantının sonunda Kaymakam Fahri MERAL ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretçilere teşekkür etti.

[Devamını oku...]

11
KAYMAKAMIMIZ FAHRİ MERAL BORSAMIZI ZİYARET ETTİ..!

Terme Kaymakamımız Sayın Fahri MERAL 11 Haziran 2013 Salı günü Borsamıza ziyarette bulundu. Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk TRABZON tarafından ağırlanan Kaymakamımız, Terme Ticaret Borsası'nın tarihi, geçmiş dönemde Terme'ye kazandırdıkları ve geleceğe dönük planları hakkında bilgi aldı. Koyu bir sohbet ortamında geçen görüşmeye Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet EKMEKÇİ'de eşlik etti. Sohbette Terme'mizin sorunları ve ihtiyaçları da dile getirilerek taraflar arasında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

[Devamını oku...]

11

Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon Terme İş Bankası Şube Müdürü Mustafa BİBEROĞLU ile birlikte Kozluk Belediye Başkanı Şenol KUL’u makamında ziyaret ederek Beldede bir dizi incelemelerde bulundu.

[Devamını oku...]

09

Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk TRABZON ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet EKMEKÇİ yaptıkları açıklamalarda TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na destek verdiklerini açıkladılar.

[Devamını oku...]

31
 Karadeniz Fındık İhracaatçıları Birliği verilerine göre 01/09/2013 - 30/04/2013 Tarihleri arasındaki ihracat rakamlarına aşağıdaki linkten ulaşa...

[Devamını oku...]

Sayfa 43 / 44İlk   Geri   35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  44  İleri   Son