22

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda borsa seçimleri devam ederken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçimlerini tamamlayan oda ve borsa yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ediyor.

 



TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimlerini tamamlayan Terme Ticaret Borsası ile Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerini 21 Haziran Cumartesi Günü makamında kabul etti. Kabul sonrası ziyarete ilişkin bilgi veren Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon şunları söyledi:



“1995 yılında başkan yardımcılığı yaptım. 1997 yılından beri de yönetim kurulu başkanlığı yapıyorum. Rifat Başkanımızla biz, ilk geldiği günden beri, seçildiği günden beri devamlı iç içeyiz. Yirmi dört saat arayabiliyoruz. İstediğimiz sorunlara, istediğimiz anda çözümüne ulaşabiliyoruz. Yani biz kendisini seviyoruz. Koltuğunun hakkını veriyor. Ne zaman aday olursa, her zaman destekçisiyiz. Yanındayız. O sözümüzü her zaman biz kendisine söylemiştik. Desteğimizi her zaman verdik, yine de vereceğiz.”

 

 

        

 

 


Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi de Hisarcıklıoğlu ile görüşmesine dair şu değerlendirmeyi yaptı: “Çok olumlu bulduk. Kendisi çok samimi, bize bütün desteğini vereceğini söyledi. Bizde kendisini zaten destekleyeceğimizi deklare etmiştik daha önce. Hep beraber hem odamızı hem Türkiyemizi, genel merkezimizi çok iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Çok faydalı oldu. Kendisiyle ilk kez tanıştım ben. Çok memnun oldum. Çok beyefendi ve mütevazı bir insan. Çok olumlu geçti. Tam destek Rifat Bey’e. Tamamen destekliyoruz. Kendilerini tekrar genel başkan olarak görmek bütün üyelerimizin ve benim arzum, isteğim. İnşallah kendisini tekrar genel başkan seçeriz.”

 

Okunma Sayısı: 5991
resim