Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve beraberindeki heyet 26 Aralık Cuma akşamı ilçemizi ziyaret ettiler. Terme Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen buluşmaya İlçe Kaymakamımız İlyas GÜN, Belediye Başkanımız Şenol KUL, İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet ÇELİK ve Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent BERK ile Terme Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri katıldılar. Terme TSO Yön. Krl. Bşk. Ahmet EKMEKÇİ İlçemizin ekonomisi, sıkıntıları ve potansiyelleri hakkında bilgi verdi. Başkan Hisarcıklıoğlu ilçemizdeki turizm potansiyelinin mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.Terme'de vizyon sahibi bir Kaymakam ve Belediye Başkanı gördüğünü söyleyen Hisarcıklıoğlu Terme'nin geleceğinin aydınlık olacağını dile getirdi. Buluşma sonunda Başkan Hisarcıklıoğlu protokole TOBB Yayını olan "Yunus'un Gül Bahçesinden" isimli kitapları hediye etti.