Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, 27.06.2013 Perşembe günü saat 11.00'de Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk TRABZON, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet EKMEKÇİ ve beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet EKMEKÇİ ve Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk TRABZON’a yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyen Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY yaptığı konuşmasında, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Samsun’da yapılan çalışmalarda kurumlar arasında güzel bir diyalog var. Kurumlar arasındaki bu diyalog, Samsun’da  birçok alanda yapılan çalışmalara olumlu olarak yansımaktadır. Hizmetlerin bir an önce gelmesinde, kentin daha iyi bir noktaya taşınmasında bu uyum oldukça önemlidir. Önümüzdeki dönemde de bu uyumlu birlikteliğimizle yaptığımız çalışmaların devam edeceğine inanıyorum.” dedi.